OM FREDRIK

FREDRIK SKÄRHEDEN

Min uppgift är att hjälpa dig nå dina mål. Exempel på områden vi jobbar med är att hitta din motivation och drivkraft, upptäcka och utveckla dina färdigheter, stärka din självkänsla eller förbättra dina relationer. Det kan också handla om att hjälpa dig hitta meningsfullhet i tillvaron. Eller, kanske har du hamnat i en situation du har svårt att ta dig vidare ifrån.

 

I vårt arbete utgår vi från en strukturerad process som steg för steg tar dig emot ditt mål. Basen är i vår process är kraftfulla samtal och verktyg baserade på olika psykologiska inriktningar såsom psykosyntesen, Neurolingvistisk Programmering tillsammans med alla de andra verktyg som coachningen vilar på. Stegen är först att förstå dig själv och dina drivkrafter. Efter det arbetar vi med verktyg och metoder för att du ska åstadkomma varaktig förändring i din vardag.

 

Förutom att arbeta som coach och mental tränare har jag sedan 2000 arbetat i roller som konsult, chef och ledare i både i svenska och internationella organisationer.

 

Fredrik Skärheden

Coach, Senior Practitioner

Certifierad Mastercoach i NLP

 
 
 

SESSIONS COACHING & PSYKOTERAPI I STOCKHOLM - ENGELBREKTSGATAN 33, SE-114 32 STOCKHOLM - KONTAKT@SESSIONS.NU - © 2016 SESSIONS