Genom en strukturerad metod och ett tydligt angreppssätt når du resultat snabbare

 

 

 

 

Terapi och coachning blir bättre med struktur. Det skapar en tydligare grund för att ge de resultat du är ute efter.

När vi arbetar tillsammans jobbar vi i tre olika dimensioner – insikt, transformation och acceleration.

Tillsammans bidrar de tre dimensionerna till att vi får klarhet, rör oss framåt och skapar förändring. Både i tanke och handling.

Grunden i vårt arbete är en kombination av coachning och terapi. Coachningens metoder kring målfokusering i kombination med terapins insikter om att vår historia präglar våra vanor, bidrar till att skapa bestående förändring. Vi kombinerar det bästa av båda världar.

För alla som ”bara” vill förändra en tydligt avgränsad del (självförtroende, sluta röka, fobier) använder vi Rapid Transformational Therapy som är en terapiform som ger snabba bestående resultat på ett avgränsat område. Den är baserad på en kombination av klassisk psykoterapi, NLP, kognitiv beteendeterapi och hypnosterapi och vinner ny mark tack vare tydliga och snabba resultat. Ofta behövs bara en tvåtimmars-session. 

Insikt

I första fasen arbetar vi med att få klart vad du egentligen vill ska hända. Är det redan glasklart så tar vi reda på varför du vill förändra. Vi jobbar med frågor som:

  • Vad vill jag? Varför vill jag det?
  • Vart befinner jag mig nu och hur hamnade jag här?
  • Vad behöver jag förändra för att komma dit jag vill eller bli den jag egentligen vill vara?
  • Hur skulle livet vara om om x förändras?

Transformation

När vi vet varför vi vill förändra något så är processen ofta redan i gång. Men vi nöjer oss inte med det. Vi jobbar bort blockeringar, förändrar negativa självbilder och ser till att du har en stabil grund att stå på för din fortsatta resa. 

Acceleration

När vi har gjort det grundläggande arbetet så är det dags att gå vidare. Vi jobbar med dina planer, ser till att du är på rätt väg och justerar kursen eller inriktningen när så behövs. Sen är vi klara. Kom tillbaka någon gång då och då om du behöver, men du får verktygen för att göra avstämningar med dig själv så att du vet att du är på rätt väg men också för att göra förändringar själv när så behövs. Tanken är ju inte att du ska leva livet i terapi-rummet utan ut och flyg.